W pracowni kulinarnej gości FASOLKA

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony
27 lipca 2021

O tym, że najlepsze i najzdrowsze są warzywa z własnego ogródka nie trzeba nikogo przekonywać. 

Dzisiaj bohaterką dnia została nasza fasolka, która jest źródłem wielu witamin oraz minerałów, które mają pozytywny wpływ na funkcjonowanie naszego organizmu - dlatego warto ją jeść.
W pracowni kulinarnej została przygotowana i ze smakiem zjedzona :-) Zachęcamy do zdrowego odżywiania i życzymy Wam smacznego!

Galeria

  • Powiększ zdjęcie Fasolka na grządce

    Fasolka na grządce

  • Powiększ zdjęcie Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 1

    Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 1

  • Powiększ zdjęcie Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 2

    Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 2

  • Powiększ zdjęcie Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 3

    Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 3

  • Powiększ zdjęcie Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 4

    Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 4

  • Powiększ zdjęcie Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 5

    Zrywanie fasolki z krzaczków w naszym ogrodzie 5

  • Powiększ zdjęcie Obieranie fasolki

    Obieranie fasolki

  • Powiększ zdjęcie Mycie fasolki

    Mycie fasolki

  • Powiększ zdjęcie Płukanie fasolki w durszlaku

    Płukanie fasolki w durszlaku

  • Powiększ zdjęcie Gotowanie fasolki

    Gotowanie fasolki

  • Powiększ zdjęcie Fasolka ze smażoną bułką tartą

    Fasolka ze smażoną bułką tartą

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2021-07-27
Data publikacji:2021-07-27
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:292